2013-06-30

Sparande juni

Då var den här månaden slut imorgon, och det har varit en omtumlande månad för min del både ekonomiskt och privat, men det sistnämda går jag ej in på,  kommer sätta av +5.700:- den här månaden pga extremt oväntade utgifter. Är inte helt säker på att det avsatta beloppet håller i sig, men det får tiden utvisa.

Har tagit min semester rätt sporadiskt denna sommar så har en vecka där, två veckor där och en vecka där. Men ska bli skönt trotts det. Nu är första semesterveckan över och jobb väntar..

För önska er som läser en trevlig sommar och semester!

2013-06-06

Pengar till midsommar 2013

Idag hade mina pengar till midsommar trillat in på banken, dvs skatteåterbäringen på hela +359:- kronor. Var tidigare än vad jag trott att dom skulle komma, inte mycket att hurra över kanske, men täcker lite småsaker framöver.

Nästa sparande känns inte långt borta då jag tyckt tiden rullat på rätt bra den här månaden. Ska även bli intressant att följa den resterande biten av året som är kvar. Ska sätta mig och räkna på det efter junisparandet och försöka komma på vad jag ska landa på i december på ett ungefär.

Nu ska jag läsa ekonomidelen...